Bocholt    Lichtenvoorde (NL)    Barchem (NL)

Behang- of sausklare wandafwerking

Behangklaar en sausklaar zijn twee termen die nogal eens door elkaar heen gebruikt worden. Er is echter wel degelijk verschil in deze twee afwerkingen.


Sausklaar, ofwel glad pleiserwerk

De wand is na afloop geschikt om te sauzen of schilderen. Waar sierpleister feitelijk al klaar is, zal glad pleisterwerk altijd nog een keer gesausd moeten worden. Glad pleisterwerk heeft in de huidige trend een chique uitstraling en kan in zowel moderne als klassieke interieurs zijn weg vinden. Glad pleisterwerk is ook goed te combineren met bijvoorbeeld lijstwerk.
Een dergelijke wand kan in alle kleuren worden gesausd.

Behangklaar pleisterwerk

De wand is na afloop geschikt om te behangen of sierpleister op aan te brengen. Behangklaar wil zeggen dat de wand klaar is om voorbereidende werkzaamheden voor het behangen te kunnen uitvoeren. Ook is dit de gradatie die gehaald wordt om een sierpleister op de wand aan te kunnen brengen. Een wand die behangklaar is gemaakt is onvoldoende vlak om te kunnen sausen.

Contact

Voor meer informatie over onze diensten, vrijblijvend advies of een offerte kun je contact met ons opnemen, per telefoon, e-mail of het contactformulier. Ook voor vragen en suggesties kun je contact met ons opnemen.