Bocholt    Lichtenvoorde (NL)    Barchem (NL)

Lurvink betrekt nieuwbouw

De nieuwbouw aan de Koningslinde 1 te Lichtenvoorde is gereed, van binnen en van buiten. Het oude pand in Barchem én de opslagloods in Lichtenvoorde zijn nu samengevoegd in één modern pand. Uiteraard is de Rc waarde van het nieuwe pand optimaal, zodat het energieverbruik laag kan blijven. De gevels zijn voorzien van een StoTherm […]


De nieuwbouw aan de Koningslinde 1 te Lichtenvoorde is gereed, van binnen en van buiten. Het oude pand in Barchem én de opslagloods in Lichtenvoorde zijn nu samengevoegd in één modern pand. Uiteraard is de Rc waarde van het nieuwe pand optimaal, zodat het energieverbruik laag kan blijven. De gevels zijn voorzien van een StoTherm Vario gevelisolatie systeem met een StoLotusan vuilwerende coating. Daarnaast beschikt Lurvink over een ruime showroom waar wij je alle mogelijke afwerkingen van wand, plafond, vloer en gevel kunnen laten zien.

Kom dus gerust een keer langs!

Architect De Witte van der Heijden over de nieuwbouw van Lurvink Afbouw b.v.

Het bedrijfsgebouw voor Lurvink Afbouw staat prominent aan een t-splitsing en herbergt een bedrijfshal, kantoren en showrooms; een deel ervan wordt verhuurd aan derden. De hoofdvorm van het gebouw volgt de kavelbegrenzingen en de gewenste rooilijn. Het voorste deel van het gebouw bestaat uit een glazen onderbouw dat de knik van de aangrenzende straat volgt, met in het midden de hoofdentree, in het verlengde van de ontsluitingsweg. Aan weerszijden van de entree liggen op de eerste etage de uitkragende gestuukte kantoorvleugels. Het achterste deel van het pand is de bedrijfshal waar de bedrijfsbussen worden bevoorraad. Het kleurgebruik is sober gehouden: wit grijs en antraciet vormen de boventoon, behalve bij het uitkijkraam van het directiekantoor. Dit raam heeft een donkerblauw kader, verwijzend naar de huiskleur van Lurvink Afbouw.

Contact

Voor meer informatie over onze diensten, vrijblijvend advies of een offerte kun je contact met ons opnemen, per telefoon, e-mail of het contactformulier. Ook voor vragen en suggesties kun je contact met ons opnemen.