Bocholt    Lichtenvoorde (NL)    Barchem (NL)


Overige afbouwwerkzaamheden

Bij Lurvink Afbouw kun je voor diverse afbouw werkzaamheden terecht. Wij verzorgen alles tot in het kleinste detail. Wij leveren de hoogste kwaliteit met een uitstekende service. Wij doen dit voor zowel particuliere als zakelijke projecten.

Akoestische oplossingen

Stel je voor: Je hebt een mooie, strakke en moderne woonkamer met veel glas voor een prachtig uitzicht. Op de vloer liggen mooie, grote tegels en de wanden zijn strak gestukt en gesausd. Het ziet er prachtig uit, maar de akoestiek zou wel eens een probleem kunnen zijn. Door al deze ‘harde materialen’ worden geluiden continu weerkaatst en ontstaat er galm, echo of rumoer. Lurvink Afbouw heeft de perfecte oplossing: akoestisch stukwerk. Deze oplossing is op zowel wand- of plafondconstructie toe te passen. De naden van de platen worden verlijmd, geplamuurd en geschuurd. Vervolgens wordt er nog een spuitpleister toegepast die zorgt voor een naadloze plafond- of wandafwerking. De voordelen van deze methode:

  • Toepasbaar bij zowel nieuwbouw als bestaande bouw
  • Hoge geluidabsorptie coëfficiënt
  • Laag oppervlakte gewicht
  • Decoratieve afwerking
  • Naadloos plafond te creëren

Gevelonderhoud

In Nederland zijn gestucte gevels goed in het straatbeeld vertegenwoordigd. Het onderhouden van een gestucte gevel is echter van groot belang. Door goed en tijdig onderhoud kun je levenslang plezier hebben van een gestucte buitengevel.

Vaak worden buitengevels in een lichte tint afgewerkt. Dit zorgt er voor dat vervuiling zich sneller zal openbaren dan op bijvoorbeeld een gemetselde gevel. Lurvink Afbouw heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met geïsoleerd en niet-geïsoleerd stukwerk op buitengevels. Er zijn tal van soorten afwerking, elk geschikt voor specifieke omstandigheden. Wij kunnen je perfect adviseren en er voor zorgen dat de gevel het pand op de juiste manier kan blijven beschermen. Wist je trouwens dat schilderbeurten ook onder de 6% btw regeling vallen?

Stucwerk binnen en buiten

Stukadoorswerk is een verzamelnaam voor een groot pakket aan muur- en plafondbewerkingen. Uiteenlopend van ultra glad tot uiterst decoratief. Alles begint met het stucwerk van de ruwe wand. Want voordat een wand behang- of sausklaar is, dient deze eerst vlak gezet te worden. Werk voor de vakmensen van Lurvink Afbouw. Of het nu gaat om binnen- of buitenstucwerk, Lurvink Afbouw zorgt voor het mooiste effect en het beste resultaat. De keuze voor het juiste materiaal is hierbij enorm belangrijk. Bij ons tref je alleen de modernste mortels aan om de buitengevel, binnenmuur of tuinmuur van een gedegen stuclaag te voorzien. Van heel grof tot ultrafijn, afgewerkt in een kleur naar wens. Denk hierbij aan: Sierpleister, krabpleister, schuurpleister, spackspuitwerk, wandschuurwerk, sierpleisters of akoestisch stucwerk.

Dekvloeren en vloerafwerking

Naast uitstekend stukadoor- en schilderwerk levert Lurvink Afbouw ook dekvloeren en de bijbehorende vloerbewerkingen. Wil je een nieuwe vloer in huis, die weinig onderhoud vraagt, zeer mooi is en lang meegaat? Dan hebben wij de oplossing op maat. Ben je projectontwikkelaar of aannemer en wil je seriematige woningbouw of utiliteitswerken voorzien van een vloer die een hoge belasting aankan en een grote slijtvastheid heeft? Ook dan bel je Lurvink Afbouw.

Voor nieuwbouw of bestaande projecten; ons uitgebreide assortiment met vloerafwerkingen bevat zeker de oplossing die bij je past. Zoals de cementdekvloer, anhydrietvloer, kunststofvloer of terrazzovloer. In elke gewenste uitvoering en kleur. Bezoek onze showroom om een keuze te maken.

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Bezoek dan onze showroom of vraag om meer informatie op info@lurvinkafbouw.nlof bel met +31 (0)544 353 006.

Contact

Voor meer informatie over onze diensten, vrijblijvend advies of een offerte kun je contact met ons opnemen, per telefoon, e-mail of het contactformulier. Ook voor vragen en suggesties kun je contact met ons opnemen.