Bocholt    Lichtenvoorde (NL)    Barchem (NL)

Verbouwen & Renoveren

Zijn uw wensen en eisen aan uw huidige woning de afgelopen tijd gewijzigd, maar wilt u hier wel graag blijven wonen? Dan is een verbouwing of renovatie een perfecte oplossing! U kunt, met het oog op de toekomst, uw woning of pand weer volledig aan uw wensen en eisen laten voldoen. Zodoende kunt u daar zo lang mogelijk comfortabel en duurzaam blijven wonen!


Waarom verbouwen of renoveren?

Wanneer u toe bent aan iets anders, zoals een moderne en luxe badkamer of grotere keuken voorzien van de modernste apparatuur, is een verbouwing een uitstekende oplossing. Ook als u een stukje aan uw woning wilt laten aanbouwen, een kwaliteitsverbering wilt doorvoeren of verouderde delen van uw huis vernieuwen, is een verbouwing of renovatie uitermate geschikt.

Het is natuurlijk ook mogelijk dat uw nieuw aangekochte woning niet geheel naar wens is of niet voldoende ruimte biedt. Zo kunt u de zolder om laten bouwen tot een slaapkamer. Ook een technische verbetering kan een reden zijn om te gaan verbouwen of renoveren. Zo kunt u door het energie zuiniger maken van uw woning besparen op de maandlasten voor gas, water en licht. Bijkomend voordeel is dat hierdoor ook de CO2 uitstoot wordt verminderd.

Duurzaam

Verbouwen of renoveren is vaak duurzamer, goedkoper en minder schadelijk dan nieuwbouw. Het verlengen van de levensduur van een gebouw is namelijk een van de meest effectieve manieren van duurzaam bouwen. Renoveren bespaart vaak veel materialen en kosten en voorkomt bouw- en sloopafval. Daarnaast kan door een verbouwing of renovatie een gebouw energiezuiniger en gezonder gemaakt worden. Denk hierbij aan betere isolatie, betere ventilatieoplossingen en het oplossen van vochtproblemen.

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om het bestemmingsplan van een pand te veranderen. Zo kan van een leegstaand kantoorgebouw een woning of appartementencomplex worden gemaakt. Dit is een meer duurzame oplossing dan slopen. Voor de verbouwing of renovatie zijn minder materialen nodig dan wanneer de woningen nieuw gebouwd zouden worden.


Meer informatie over Verbouw & Renovatie

Voor meer informatie over verbouw & renovatie kijk op onze afbouw pagina.