Bocholt    Lichtenvoorde (NL)    Barchem (NL)


Restauratie en renovatie

Wij noemen restauratie en renovatie in één adem. Bij renovatie komt namelijk vaak restauratie om de hoek kijken. Bij een renovatie (binnen of buiten) herstellen we bestaande afwerkingen. Je kunt hierbij denken aan een raapmortel waar door vorstschade stukken loslaten of een plafond dat door waterschade om renovatie vraagt. In alle gevallen brengen onze specialisten de beschadigde situatie naar het niveau van vandaag de dag.

Een restauratie gaat verder dan dat. Hierbij spelen namelijk andere factoren een rol. Zo zijn de oudheidkundige waarden en materialen bepalend voor het herstel. Bij een monumentaal pand ben je verplicht om de situatie naar oorspronkelijke staat te herstellen. Speciaal voor deze situaties heeft Lurvink Afbouw een meester-stukadoor die gecertificeerd is om dergelijke restauraties uit te voeren. Uiteraard is deze meester-stukadoor lid van het Stukgilde. Wij leveren een perfecte restauratie waardoor het pand zijn waarde behoudt.

Ben je in het bezit van een historisch pand waarvan de lijsten of ornamenten geheel of gedeeltelijk zijn verdwenen? Wij van Lurvink Afbouw herstellen al het ornamenten- en lijstwerk in originele staat. Natuurlijk komen we graag bij je langs om de situatie te beoordelen en een plan van aanpak uit te werken, zodat het pand in originele staat kan worden hersteld en het zijn historische waarde behoudt.

Wil je meer weten over renovatie of restauratie? Onze specialisten praten je graag bij. Bel ons voor een afspraak (+31 (0)544 353 006) of stuur ons een e-mail voor meer informatie: info@lurvinkafbouw.nl.