Bocholt    Lichtenvoorde (NL)    Barchem (NL)


Binnen- en buitenschilderwerk

Lurvink Afbouw is gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk voor nieuwbouw, onderhoud en renovatie. Je kunt hierbij denken aan het sausen van buitengevels of het behangen en sausen van binnenmuren. Voor deze en andere werkzaamheden kun je bij Lurvink Afbouw terecht.

Buitengevel sausen

Wanneer de buitengevel van je woning is voorzien van stucwerk, dan hoort daar degelijk onderhoud bij. Lurvink Afbouw adviseert een 2-laags muurverfsysteem aan te brengen op de pleisterlaag. Deze ‘regenjas’ zorgt voor een degelijke bescherming tegen weersinvloeden. Deze beschermlaag kan in de loop der tijd degraderen, maar de pleisterlaag blijft in tact. Het is daarom kostentechnisch slimmer om te investeren in een goed muurverfsysteem, dan het onderhoud uit te stellen tot het moment dat de pleisterlaag dermate slecht is geworden dat groter herstel noodzakelijk is.

Het is daarom dat Lurvink Afbouw naast een stukadoorsafdeling ook een eigen schilderwerkafdeling heeft. Of het nu gaat om een minerale pleisterlaag, kunsthars of siliconenharsgebonden; Lurvink Afbouw heeft voor ieder project een gedegen advies. Onze schilders hebben jarenlange ervaring en maken van ieder project een succes!

Behangen en sausen van wanden

De juiste wandwerking is belangrijk voor het interieur van je woning. We kunnen de binnenwanden van de woning op verschillende manieren afwerken. Zo kan Lurvink Afbouw al het behangwerk voor je verzorgen. Of het nu gaat om glasvlies-, scan- of patroonbehang, wij bieden dé oplossing. Behang is verkrijgbaar in alle kleuren, dessins en structuren. Voor iedere wens hebben wij een passende oplossing. Bij scan- en glasvliesbehang dient de wand nog gesausd te worden. Deze soorten behang zorgen voor een mooi egale ondergrond die perfect overschilderbaar is, doordat deze soorten behang geen zuigende werking hebben.

Je kunt er ook voor kiezen om je binnenwanden af te werken met sauswerk. Sauswerk is het aanbrengen van muurverf, al dan niet met structuur. Ook sauswerk is in principe mogelijk in alle kleuren.

Lurvink Afbouw klaart de klus van A tot Z. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Bezoek dan onze showroom of bel voor een afspraak. Natuurlijk kun je ook een email sturen!