Bocholt    Lichtenvoorde (NL)    Barchem (NL)

Nieuwbouw

Bent u zich aan het oriënteren op de woningmarkt? Grote kans dat u zich richt op een bestaande woning of pand. Maar heeft u zich ook al eens verdiept in nieuwbouw? De voordelen van nieuwbouw zijn misschien wel doorslaggevend in uw keuzetraject.


Voordelen van nieuwbouw

Een nieuwbouwwoning voldoet aan alle moderne eisen, dat is zeker. Denk hierbij aan energiezuinige en goed geïsoleerde woningen. Daarnaast zijn de onderhoudskosten de eerste jaren aan de woning relatief laag omdat alles nieuw is. Daarbij komt het voordeel dat er garantie rust op de gebruikte materialen, onderdelen en verrichte werkzaamheden. Daarnaast kunt u veel invloed uitoefenen op de indeling en de look & feel van uw woning. Hierdoor zijn de concessies die u moet doen aan uw woonwensen beperkt.

Gunstige ligging

De woon- of werkomgeving is door u zelf uitgekozen en voldoet daarom in grote lijnen aan uw wensen en eisen. U kiest voor een kavel dicht bij het centrum of juist wat verder achteraf, zodat u in alle rust kunt genieten van de beboste omgeving. Daarnaast wordt in nieuwbouwwijken vaak rekening gehouden met leefbaarheid. Dit betekent dat in uw directe omgeving zich voldoende groenvoorzieningen, speelplekken, scholen, winkels en parkeergelegenheden bevinden.

Duurzaam

Doordat nieuwbouwwoningen het milieu minder belasten en minder CO2 uitstoten zijn ze duurzamer dan bestaande woningen. Niet alleen energiebesparing speelt hierbij een rol. Er wordt ook gebruik gemaakt van duurzame materialen die rekening houden met het milieu en de gezondheid van bewoners en gebruikers, denk hierbij aan hergebruik en recycling van materialen.

Veiligheid

Niet alleen zijn nieuwbouwwoningen gebouwd volgens de modernste veiligheidseisen. Vaak krijgen ze zelfs het politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit omdat er gebruik wordt gemaakt van inbraakwerend hang- en sluitwerk. Daarnaast is de woonomgeving van nieuwbouwwijken ingericht op het gebied van veiligheid.

Nieuw

Alles aan uw huis is nieuw en ongebruikt. Dat is iets wat u kunt zien, ruiken en voelen wanneer u uw nieuwbouw woning of pand voor de eerste keer echt binnengaat. Hierdoor is uw woning of pand vanaf de eerste dag ook echt úw eigen huis of pand. Een gevoel dat u bij een bestaande woning niet snel of misschien wel nooit zult krijgen!


Meer informatie over nieuwbouw

Kijk voor meer informatie over nieuwbouw op onze afbouw pagina.